Lēcu biezzupa ar vistu

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Lēcas
     300 g
  • Burkāns
     1 gab.
  • Čili
     1 gab.
  • Sīpols
     2 gab.
  • Ķiploks
     3 daiviņas
  • Olīveļļa
     30 ml
  • Sviests
     20 g
  • Vistas buljons
     1,5 L
  • Plucināta vistas gaļa no buljona
     pēc izvēles

Pasniegšanai

  • Krējums
     100 g
  • Rudzu maizīte
     pēc izvēles

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā sakarsē eļļu ar sviestu, pievieno smalki sagrieztus burkānus, sīpolus, ķiploku un čili, nedaudz pasautē un pievieno buljonu. Kad tas sāk vārīties, pievieno lēcas un vāri 25 minūtes. 

Tad liec zupā vistas gaļu un vāri vēl 10 minūtes. 

Ļauj ievilkties garšām un pasniedz ar krējumu un rudzu maizi.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!