Lēcu sautējums

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Eļļa
     cepšanai
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     2 daiviņa
  • Kumīns
     1 TK
  • Kanēlis
     1 TK
  • Paprikas pulveris
     1 TK
  • Čili
     1/2 gab.
  • Konservēti tomāti
     500 g
  • Konservētas lēcas
     400 g
  • Paprika
     1 gab.
  • Spināti
     1 sauja
  • Sāls
     pēc garšas

Pasniegšanai

  • Rīsi
     
  • Bezpiedevu jogurts
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā uzkarsē eļļu, pievieno sakapātus sīpolus un cep līdz tie kļūst caurspīdīgi.

 

Sakapā ķiplokus un kopā ar visām garšvielām pievieno sīpoliem.

 

Visu kārtīgi samaisa un cep pāris minūtes.

 

Papildina ar konservētiem tomātiem, sagrieztu papriku un sautē, līdz paprika kļūst mīksta.

 

Pievieno sakapātus spinātus, konservētas lēcas un apber ar sāli.

 

Visu samaisa un ļauj sautēties pāris minūtes.

 

Pasniedz ar novārītiem rīsiem un bezpiedevu jogurtu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!