Lēni gatavots īru liellops

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 2h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • liellopa lāpstiņas bez kaula Rimi
     600 g
  • pastas mērces Selection by Rimi
     350 g
  • seleriju kāti
     2 gab.
  • rozmarīna zariņi
     2 gab.
  • ūdens
     200 ml

Piedevas

  • Rimi Gourmand kartupeļi
     1 iepakojums
  • mini burkāni Rimi
     1 iepakojums
  • bietes (mazas)
     3 gab.
  • Briseles kāposti
     150 g
  • Rimi Planet gī sviests
     2 ĒK
  • sāls
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Īru liellopa lāpstiņu apsmērē ar pastas mērci, pievieno sagrieztus seleriju kātus un rozmarīnu.

Visu liec cepeša pannā ar vāku un cep 2 stundas 180 grādos.

40 min pirms cepšanas beigām pannā pievieno dārzeņus (sagrieztas bietes, Briseles kāpostus, mini burkānus, visu sajauktu ar gī sviestu).

Cep, līdz gatavs, un pasniedz siltu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!