Liellopa karpačo rullīši

  • Sagataves 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Liellopa gaļas (karbonādes vai filejas)
     200 g
  • Worchester mērce
     1,5 ĒK
  • Olīveļļa
     1 ĒK
  • Svaigi malti melnie pipari
     1/2 TK
  • Bio mazie kaperi
     1 ĒK
  • Šalotes sīpols
     1 gab.
  • Rukolas salātu lapas
     2 saujas
  • Plēksnēs skūta cietā siera Grana
     1 sauja

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez liellopa gaļu plānās strēmelēs un liec vienu otram gabalam blakus uz pārtikas plēves. 

Pārklāj ar otru loksni pārtikas plēves un izmantojot gaļas āmurīti vai mīklas rulli saplacini liellopa gaļas strēmelītes pavisam plānā rullī.
 

Noņem vienu plēves strēmeli un liec uz gaļas visas pārējās sastāvdaļas. 

Cieši, jo cieši sarullē karpačo rullī un pasniedzot sagriez vēlamos gabalos. 

Pasniedz ar plānu, kraukšķīgu maizes grauzdiņu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!