Mājas saldējums

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pamatnei

  • saldais krējums
     450 ml
  • iebiezinātā piens
     1 glāze

Šokolādes ar “Serenāde” konfektēm

  • kakao pulveris
     3 ĒK
  • "Serenādes" konfektes (sagrieztas gabalos)
     200 g

Vaniļas ar "Gotiņa" konfektēm

  • sēklas no vaniļas pāksts
     1 gab.
  • "Gotiņa" konfektes (sagrieztas gabalos)
     200 g

Zemeņu siera kūkas ar "Selgas" cepumiem

  • krēmsiers
     60 g
  • svaigas zemenes (sagrieztas gabalos)
     80 g
  • zemeņu ievārījums
     160 g
  • "Selga" cepumi (sadrupināti)
     100 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā tiek ieliets saldais krējums un tiek putots. Tad pievieno bundžu ar iebiezināto pienu un vēl paputo, līdz ir vienmērīga un bieza masa.

Tad pievieno papildus sastāvdaļas, ko iemaisa ar silikona lāpstiņu.

Zemeņu siera kūkas  receptē pēc pamata masas sagatavošanas, pievieno krēmsieru, zemenes un zemeņu zapti un turpina putot ar mikseri, līdz visas sastāvdaļas ir kārtīgi iemaisītas. Tad pievieno sadrupinātus cepumus un iemaisa ar lāpstiņu.

Gatavo masu ielej kādā formā (vai nu dziļā cepampannā vai kēksa pannā, vai kastītē) un liek saldētavā uz vismaz 4 h.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.