Mandeļu biskvītpankūka

  • Sagataves 35min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Olas
     2 gab.
  • Mandeļu milti
     1 ĒK
  • Kviešu milti
     1 ĒK
  • Pūdercukurs
     2 ĒK
  • Sviests
     formiņu ieziešanai
  • Citrona miziņa
     pēc garšas
  • Citrona sula
     1/2 TK

Pasniegšanai

  • Dažādas svaigas un saldētas ogas
     2 sauja
  • Saldējums pēc izvēles
     2 bumbiņas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakul olas ar pūdercukuru biezā krēmā.

Sajauc abu veidu miltus ar citrona miziņu, iecilā olu masā un pievieno citrona sulu.

Cep ietaukotās formiņās līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 10–-15 minūtes.

 

Pasniedz siltu ar ogām un saldējuma bumbiņu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!