Mango un upeņu smūtijsaldējums

  • Sagataves 2h ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Mango
     250 g
  • Upenes
     250 g
  • Cukurs
     250 g
  • Ūdens
     100 g
  • Sula no laima
     1/2 gab.
  • Sula no citrona
     1/2 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mango nomizo un sablendē ar laima sulu.

Upenes sablendē ar citrona sulu.

Savāri cukura sīrupu no ūdens un cukura.

Vāri sīrupu, līdz tas sasniedz 115 grādus, tad pusi lej klāt upeņu masai, otru pusi – mango masai un katru sablendē.

Saldējuma formiņās pirmo lej mango masu, tad ļoti uzmanīgi tievā strūkliņā pievieno upeņu masu. 

Sasaldē saldētavā. 

Kad tas sasalis, to būs viegli izņemt no formiņas, katru formu uz mirkli iemērcot karstā ūdenī.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Saldējuma sendviči

12h 15min • Viegli

Siera kūka ar ķiršiem

1h 30min • Viegli

Čurros

40min • Viegli

Rabarberu - mandeļu kūka

1h 40min • Viegli