Načos

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 35min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa
     1 ĒK
  • Sīpols
     1 gab.
  • Liellopa maltā gaļa
     500
  • Ķiploks
     2 daiviņa
  • Tako garšvielas
     1 paciņa
  • Sāls
     pēc garšas
  • Pupiņu masa
     450
  • Ūdens
     60
  • Tortiljas čipsi
     1 iepakojums
  • Čedaras siers
     200
  • Holandes siers
     200
  • Melnās pupiņas
     1 bundža
  • Halapenjo
     pēc garšas
  • Tomāts
     1 gab.
  • Avokado
     1 gab.
  • Lociņi
     2 sauja
  • Koriandrs
     2 sauja
  • Skābais krējums
     2-3 ĒK
  • Asā mērce
     pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsilda krāsni līdz 220°C.

Cepešpannu izklāj ar foliju.
 

Lielā pannā lej olīveļļu, pievieno sagrieztu sīpolu un cep 5 min. 

Tad pievieno malto gaļu un cep, līdz tā apbrūnējusi. Samaisa. 

Ja nepieciešams, nolej nost šķidrumu. 

Pievieno tako garšvielas un smalki sakapātu ķiploku, kārtīgi apmaisa un cep vēl 5 minūtes. 

Pievieno pupiņu masu un ūdeni, maisa līdz iegūta viendabīga masa.
 

Uz cepešpannas liek vienu kārtu tortiljas čipsus, tad pievieno gaļas masu, abus sierus, melnās pupiņas un halapenjo (pēc vēlmes). 

Tad liek nākamo kārtu ar čipsiem un atkārto pildījumu. 

Liek cepties uz 15 min.
 

Pārkaisa ar sagrieztu tomātu, avokado, zaļumiem un mērcēm pēc izvēles. 

Pasniedz siltu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!