Olīvu un turku zirņu salāti ar svaigu koriandru

  • Sagataves 1h ,  Gatavošana 1h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Torremar olīvas (dažādi veidi)
     14 gab.
  • Vārīti turku zirņi
     100 g
  • Sezama sēklas
     1 ĒK
  • Sezama pasta
     50 g
  • Citronu sula
     0.3 gab.
  • Buntīte svaiga koriandra lapiņas
     0.3 gab.
  • Kalnu pārslu sāls
      pēc garšas
  • Pirmā spieduma olīveļļa
     75 ml

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ātri, garšīgi un ļoti vienkārši.

Visas sastāvdaļas sajauc kopā, trīsreiz nobalansējot garšu.

Pasniedz atsevišķi vai ar viegli grilētu zivi.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!