Olīvu un turku zirņu salāti ar svaigu koriandru

  • Sagataves 1h ,  Gatavošana 1h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Torremar olīvas (dažādi veidi)
     14 gab.
  • vārītu turku zirņu
     100 g
  • sezama sēklu
     1 ĒK
  • sezama pastas
     50 g
  • citrona sula
     0.3 gab.
  • buntītes svaiga koriandra lapiņas
     0.3 gab.
  • kalnu pārslu sāls
      pēc garšas
  • pirmā spieduma olīveļļas
     75 ml

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ātri, garšīgi un ļoti vienkārši.

Visas sastāvdaļas sajauc kopā, trīsreiz nobalansējot garšu. Pasniedz atsevišķi vai ar viegli grilētu zivi.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.