Omlete ar austerēm

  • Sagataves 1h ,  Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

omletei

  • lauku olas
     3 gab.
  • kalmāru mērces sviests cepšanai
     0.5 TK

austerēm

  • austeres, attīrītas
     5 gab.
  • sīpola, nomizots, sagriezts strēmelītēs 1 vidēja izmēra tomāts, sagriezts smalkos kubiņos
     0.5 gab.
  • bunte koriandra, tikai lapiņas, vidēji smalki sakapātas
     0.5 gab.
  • bunte pētersīļu, tikai lapiņas, vidēji smalki sakapātas
     0.5 gab.
  • citrona sula
     0.5 gab.
  • laima sula
     0.5 gab.
  • sojas mērces
     0.5 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Brokastis austrumu stilā.

Bļodā sajauc sīpolus, tomātus, koriandru un pētersīļus. Pārgriez austeres uz pusēm (ja mazas, tad izmanto veselas), liec bļodā, pārlej ar citrona un laima sulu un sojas mērci un kārtīgi samaisi. Atstāj iemarinēties 5 minūtes.

Tikmēr citā bļodā liec olas, pievieno kalmāru mērci un kārtīgi sakul.

Pannā sakarsē sviestu, uzlej olu masu un cep uz vidējas uguns no abām pusēm, līdz omlete ir zeltaini brūna.

Viegli sarullē omleti un liec uz šķīvja. Blakus vai omletes vienā galā liec austeres ar visu marinādi. Pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.