Panēta kukurūza

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas:

  • Eko kukurūzas vālītes (vārītas)
     2 gab.
  • Sviests
     40 g
  • Spāņu garšvielu maisījums Selection by Rimi
     1 ĒK
  • Sāls
     1/2 TK
  • Pētersīļi (sakapāti)
     1 TK
  • Rīvmaize
     100 g

Pasniegšanai:

  • Rukolas mikrosalāti
     1 sauja
  • Konservēti halapenjo pipari (sakapāti)
     5 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 220 ˚C.

Nosusina kukurūzu un ierīvē ar sviestu.

Sajauc rīvmaizi ar garšvielām, zaļumiem un sāli.

Panē kukurūzu un liek cepeškrāsnī uz 15 min.

Pasniedz ar saldo čili mērci, rukolas mikrosalātiem un halapenjo pipariem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!