Panko rīvmaizē panēti kraukšķīgi sparģeļi

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Paciņa Rimi mini zaļie sparģeļi (vai pēc izvēles)
     1 gab.
  • Olu dzeltenums
     2-3 gab.
  • Jūras sāls
      šķipsna
  • Panko rīvmaize
     100 g
  • Olīveļļa
     2 ĒK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Lieliska, kraukšķīga uzkoda!

Sakarsē krāsni 180 grādus karstu.

Sakul olu dzeltenumus ar šķipsniņu sāls.

Ietauko cepamo pannu ar 1 ēd.k. eļļas un izkārto tajā sparģeļus.

Ietauko cepamo pannu ar 1 ēd.k. eļļas un izkārto tajā sparģeļus.

Pārslaki sparģeļus ar atlikušo eļļu, liec krāsnī un cep mini sparģeļus 5–8 minūtes, lielākus ilgāk.

Pasniedz ar svaigu citronu un iemīļotāko mērcīti (iesaku avokado gvakamoli).

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.