Panna Cotta

  • Sagataves 1h 15min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Ūdens
     70 ml
  • Želatīns
     10 g
  • Saldais krējums
     720 ml
  • Cukurs
     75 g
  • Vaniļas pāksts sēklas
     
  • Ogas un pistācijas
      dekorēšanai

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mazā trauciņā ielej siltu ūdeni un ieber želatīnu. Samaisa un ļauj nostāvēt 10-15 min, kamēr želatīns izkūst.

Mazā katlā ielej saldo krējumu, tam pievieno cukuru un vaniļas pāksts sēklas. Maisot ar putojamo slotiņu, uz lēnas uguns silda, līdz sāk parādīties mazi burbuļi ap katliņa sieniņām. Noņem no uguns.

Saldā krējuma masai pievieno želatīnu un ar putojamo slotiņu kārtīgi iemaisa. Tad pilda trauciņos un liek ledusskapī uz 1h vai līdz masa kļūst stingra.

Dekorē ar ogām un pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Šokolādes alus kūka

1h 15min • Vidēji grūti

Svaigā siera kūka ar rabarberiem

3h 52min • Vidēji grūti

Rabarberu un aveņu sorberts

2h 45min • Vidēji grūti

Šokolādes braunijs

40min • Viegli

Siera kūka

2h 20min • Viegli

Gardēžu svētku kūka

1h 30min • Vidēji grūti
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.