Pasta ar biešu, ķiploku un bazilika krēmu

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Pasta spagetti Rimi
     400 g
  • Vārītas bietes
     350 g
  • Ķiploks
     2 daiviņa
  • Svaigs baziliks
     1 sauja
  • Siers Parmegano Selection by Rimi
     50 g
  • Spināti
     50 g
  • Citrons
     1 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sākumā novāra pastu. To vāra 2 minūtes mazāk, kā norādīts uz iepakojuma.

 Blendera krūzē liek bietes, ķiploku, olīveļļu, svaigo baziliku un 25 g siera, tad samaļ.

 Pēc garšas pievieno citrona sulu sāli un piparus.

Krēmu karsē uz pannas, pievieno spinātu lapas un novārītos makaronus.

Karsē 2 minūtes un pirms pasniegšanas pārkaisa ar sieru un dekorē ar baziliku.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!