Pastas salāti ar folijā grilētu mencas fileju

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Pasta (pēc izvēles)
     200 g
  • Rimi zaļo zirnīši
     100 g
  • Jauktie ķiršu tomātiņi
     200 g
  • Svaigu piparmētru lapas
     1 sauja
  • Selection by Rimi Mascarpone mērce
     200 ml

Grilēšanai

  • Folija
     
  • Mencas fileja
     300 g
  • Malti Kajēnas pipari
     1/3 TK
  • Malts ingvers
     1/2 TK
  • Malti melnie pipari
     1/2 TK
  • Sāls
     1/2 TK
  • Cukurs
     1/3 TK
  • Kaltētas piparmētras
     1/2 TK
  • Sviests
     1 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri pastu un atdzesē.

Pievieno zirnīšus, piparmētras lapas un uz pusi sagrieztus ķiršu tomātiņus.

Ietin folijā zivs fileju, kas ierīvēta ar sviestu un pārkaisīta ar garšvielām. Zivi folijā cep uz karstām restēm 3-5 minūtes no katras puses. Pirms atver, ļauj padzist.

 

Pastu sajauc ar tomātiņiem unMascarpone mērci un pasniedz ar viegli sadalītu zivs fileju.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!