Pavasara omlete

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Olas
     3 gab.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Eļļa
     4 ĒK
  • Šampinjoni
     85 g
  • Spināti
     60 g
  • Kazas siers
     50 g
  • Avokado
     1/2 gab.
  • Pētersīļi
      šķipsna

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas un apcep sagrieztus šampinjonus. Izņem no pannas.

Bļodiņā sakuļ olas.

Tīrā pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas, sakarsē, tad uzmanīgi ielej olas.

Cep uz vidējas uguns 6-7 minūtes. Uzber sāli un piparus pēc garšas.

Ar silikona lāpstiņu pabrauc zem omletes, lai to atdalītu no pannas, un tad pārbīda uz šķīvja.

Iekšā omletē uz vienas puses saliek spinātlapas, sēnes, sagrieztu avokado un sadrupina kazas sieru. 

Pārloka omleti uz pusēm un pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!