Pildīta paprika

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 35min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Eļļa
     2 ĒK
  • Vistas fileja
     2 gab.
  • Kumīns
     1 TK
  • Ķiploku pulveris
     1 TK
  • Čili pulveris
     1 TK
  • Pipari
     1/2 TK
  • Sāls
     1 TK
  • Konservēti tomāti
     480 g
  • Paprika
     3 gab.
  • Vārīti rīsi
     400 g
  • Rīvēts siers
     125 + 50 g
  • Konservētas pupiņas (bez šķidruma)
     250 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā sakarsē eļļu. 

 

Pievieno sagrieztu vistas fileju, kumīnu, ķiploku pulveri, čili pulveri, piparus, sāli un cep 5 minūtes.

 

Pievieno konservētus tomātus un turpina sautēt, līdz vista ir gatava.

 

Sagatavo papriku – nogriež “cepurīti”, izņem sēklas un izgriež sejiņu.

 

Lielā katlā uzvāra ūdeni. 

 

Paprikas kopā ar “cepurītēm” liek verdošā ūdenī un vāra 5 minūtes. Kad paprika kļuvusi mīksta, to izņem no ūdens.

 

Lielā bļodā samaisa vārītus rīsus, vistu, konservētas pupiņas un rīvētu sieru.

 

Masu pilda paprikā, pārkaisa ar atlikušo sieru un uzliek “cepurītes”.

 

Liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz 30 minūtēm.

 

Pasniedz siltus.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!