Pildīts Japānas cepamais ķirbis

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 55min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Japānas cepamais ķirbis
     1 gab.
  • Burkāns
     1 gab.
  • Papriks
     1/2 gab.
  • Mango
     1/2 gab.
  • Čili, sakapāts
     1/3 gab.
  • Lobīti valrieksti
     1 sauja
  • Sezama eļļa
     1 TK
  • Sakapāti pētersīļi
     1 sauja
  • Dārzeņu buljons
     250 ml
  • Gargraudu rīsi
     100 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ķirbim nogriez cepurīti un izgreb to.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

 

Sagatavo pildījumu: sagriez vai sarīvē burkānu, sagriez papriku, mango un sasmalcini valriekstus. 

Abās eļļās sautē burkānu, tad pievieno papriku. 

Sautē 1 -2 minūtes, pieliec mango, čili, zaļumus un valriekstus. 

Pielej buljonu un uzvāri to. Iemaisi rīsus un pildījumu liec ķirbī. 

Noslēdz to un liec cepties 50 minūtes.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!