Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
-
pīles krūtiņa1 gab.
-
vīnogu kauliņu eļļa2 ĒK
-
Gourmet mazie kartupeļi8 gab.
-
pākšu pupiņas Rimi100 g
-
smalklapu spināti40 g
Mērcei
-
mazs ābols1 gab.
-
ābolu etiķis1 ĒK
-
olīveļļa3 ĒK
-
piparmētru lapiņas6 gab.
-
meduspēc garšas
-
sāls un piparipēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pīles krūtiņas ādā iegriez strēmelītes, lai cepot āda izdotos kraukšķīga.
Sāc cept pīles krūtiņu ar ādu uz leju 2 minūtes, apgriez uz otru pusi un apcep vēl 2 minūtes.
Pārliec krūtiņu cepešpannā un cep cepeškrāsnī 180 grādos 14 minūtes.
Atdzesē, apberot ar sāli un pipariem.
Paralēli novāri kartupeļus. Vāri jau sagrieztus, bet nepārvāri.
Noblanšē pākšu pupiņas.
Atdzesē visu.
Jauc mērci, savienojot visas sastāvdaļas, plus pievienojot cepeša sulu no pīles krūtiņas.
Jauc salātus, liekot visas sastāvdaļas traukā, pīles fileju sagriez un pārlej ar mērci.