Pīles krūtiņas salāti

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • pīles krūtiņa
     1 gab.
  • vīnogu kauliņu eļļa
     2 ĒK
  • Gourmet mazie kartupeļi
     8 gab.
  • pākšu pupiņas Rimi
     100 g
  • smalklapu spināti
     40 g

Mērcei

  • mazs ābols
     1 gab.
  • ābolu etiķis
     1 ĒK
  • olīveļļa
     3 ĒK
  • piparmētru lapiņas
     6 gab.
  • medus
      pēc garšas
  • sāls un pipari
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pīles krūtiņas ādā iegriez strēmelītes, lai cepot āda izdotos kraukšķīga.

Sāc cept pīles krūtiņu ar ādu uz leju 2 minūtes, apgriez uz otru pusi un apcep vēl 2 minūtes.

Pārliec krūtiņu cepešpannā un cep cepeškrāsnī 180 grādos 14 minūtes.

Atdzesē, apberot ar sāli un pipariem.

Paralēli novāri kartupeļus. Vāri jau sagrieztus, bet nepārvāri.

Noblanšē pākšu pupiņas.

Atdzesē visu.

Jauc mērci, savienojot visas sastāvdaļas, plus pievienojot cepeša sulu no pīles krūtiņas.

Jauc salātus, liekot visas sastāvdaļas traukā, pīles fileju sagriez un pārlej ar mērci.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!