Piparotais rumpsteiks ar tomātiem

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Rumpsteiks (gurna mīkstuma steiks)
     200
  • Olīveļļa
     1 ĒK
  • Sāls
     1/2 TK
  • 4 piparu maisījums
     1 sauja
  • Tomātu
     250
  • Šalotes sīpols
     1 gab.
  • Vusteršīras mērce
     pasniegšanai

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Steiku ierīvē ar olīveļļu.

Sakarsē steika pannu un liec cept steiku, ik pēc 20 sekundēm to apgriežot uz otru pusi.

Kopumā steiks jācep 2–4 minūtes; ilgums atkarīgs no tā, cik labi izceptu steiku vēlaties.

 

Steiku apviļā svaigi maltos piparos un pārkaisi ar sāli. 

Ļauj 3 minūtes atpūsties pirms griešanas. 

Pasniedz sagrieztu plānās šķēlītēs ar tomātiem, sīpoliem un Vusteršīras mērci.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!