Pupiņu-tomātu sautējums ar spinātiem

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Vīnogu kauliņu eļļa
     3 ĒK
  • Tomātu pasta
     2 ĒK
  • Nokāstas sarkanās pupiņas I Love Eco
     240 g
  • Nokāstas baltās pupiņas I Love Eco
     240 g
  • Tomāti savā sulā I Love Eco
     240 g
  • Timiāna lapiņas
     1 TK
  • Rozmarīns, sakapāts
     1 TK
  • Ķiploks, izspiests caur spiedi
     2 daiviņas
  • Žāvētas aprikozes, smalki sakapātas
     2-3 gab.
  • Spinātu lapiņas
     60 g
  • Siers Grana Padano, smalki sarīvēts
     30 g
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē pannā eļļu. 

Liec tomātu pastu, maisot pakarsē kādu minūti. 

Pievieno pupiņas, tomātus, garšaugus, ķiploku, sāli un piparus. 

Sautē uz vidēji lielas liesmas apmēram 15 minūtes. 

Iemaisi spinātus un pasautē vēl 5 minūtes. 

Pārbaudi, vai ir gana daudz sāls un piparu. 

Pasniedz traukos, uzberot sieru un piparus. 

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!