Rīsu – kanēļa piens

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Dzērienam

  • Rīsi
     100 g
  • Ūdens
     60 g
  • Kanēlis
     2 zariņi
  • Sāls
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rīsus blenderē kopā ar ūdeni līdz rīsu graudi pilnībā sablenderēti, un tad izkāš caur sietu.

Kanēļa standziņas uzsilda uz pannas, tad pievieno izkāstajā pienā, lai ievelkas aptuveni 5 minūtes (var arī ilgāk) un ņem ārā.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!