Rīsu nūdeles ar vistu un garnelēm saldskābajā mērcē

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Rīsu nūdeles
     250 g
  • Garneles, atlaidinātas
     250 g
  • Vistas fileja, sagriezta gabaliņos
     250 g
  • Milti
     1/2 ĒK
  • Kukurūzas ciete
     1 ĒK
  • Selected by Rimi vīnogu kauliņu eļļa
     3 ĒK
  • Saldēti šampinjoni
     100 g
  • Selected by Rimi burkānu un zirnīšu maisījums
     150 g
  • Medus
     1 TK
  • Laima sula
     1 ĒK
  • Saldskābā wok mērce
     350 ml

Pārkaisīšanai

  • Sezama sēklas
     2 ĒK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gardas Āzijas virtuves vēsmas tavā maltītē

Uzvāri ūdeni, aplej rīsu nūdeles un atstāj uzbriest.

Garneles un vistas fileju pārkaisi ar miltiem un kukurūzas cieti un apviļā no visām pusēm. Sakarsē vokpannu, ielej tajā eļļu un apcep garneles un vistas fileju zeltainu.

Pievieno šampinjonus un zirnīšu un burkānu maisījumu. Pievieno medu, laima sulu un ļauj nedaudz karamelizēties. Pielej wok mērci un uzvāri.

Pasniedz siltu kopā ar nūdelēm, pārkaisot ar sezama sēklām.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.