Rīsu putra

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Rīsi (novārīti iepriekšējā dienā)
     6 ĒK
  • Piens
     400
  • Ūdens
     200
  • Cukurs
     2 ĒK
  • Sāls
     1/2 TK

Pasniegšanai

  • Saldētas ogas
     
  • Ievārījums
     
  • Medus vai kļavu sīrups
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz vidējas liesmas sakarsē pienu ar ūdeni, pievieno sāli un cukuru kopā ar novārītiem rīsiem. 

Karsē, līdz rīsi kļūst krēmīgi. 

Pasniedz ar saldētām ogām, ievārījumu medu vai kļavu sīrupu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!