Salātu karotīte ar avokado salsu un tīģergarnelēm

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Salātu karotītes
     6 gab.
  • Tīģergarneles
     6 gab.
  • Ķiploka daiviņa
     1 gab.
  • Sāls, pipari
     pēc garšas
  • Olīveļļa
     garneļu pārslacīšanai
  • Zaļumi
     dekoram
  • Paipalu olas
     3 gab.

Avokado salsai

  • Avokado
     1 gab.
  • Čili pipari
     naža gals
  • Citrona sula
     1/3 gab.
  • Olīveļļa
     1 ĒK
  • Sāls, pipari
     pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo salsu: avokado un čili piparu sasmalcini, pievieno sāli, piparus, nedaudz olīveļļas un citronu sulas, visu samaisi.

 

Sālsūdenī 2 minūtes vāri paipalu olas.

Nolobi tās un pārgriez uz pusēm.

 

Tīģergarneles pārkaisi ar sāli un pipariem, pārslaki ar olīveļļu un ierīvē ar ķiploku. 

Apcep olīveļļā vai grilē.
 

Nomazgā un nosusini salātu karotītes. 

Tajās kārto avokado salsu, liec grilēto tīģergarneli un pusi paipalu olas. 

Dekorē ar zaļumiem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!