Saldie graudaugu cepumi

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 35min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Pekanrieksti
     185 g
  • Mandeles
     100 g
  • Kokosriekstu skaidiņas
     100 g
  • Ķirbju sēklas
     90 g
  • Auzu pārslas
     45 g
  • Sāls
     1 TK
  • Kokosriekstu eļļa
     3 ĒK
  • Olu baltumi
     2 gab.
  • Cukurs
     130 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsilda krāsni līdz 160°C.

Uz cepampannas liek rupji sakapātus riekstus, kokosriekstu skaidiņas, ķirbju sēklas, auzu pārslas.

Pārlej ar kokosriekstu eļļu un pārber ar sāli.

Liek krāsnī cepties uz 10-12 min. Ļauj atdzist.

Bļodā ar rokas putojamo slotiņu kuļ olas baltumus.

Lēnām pievieno cukuru un puto, līdz ir ķepīga, vienmērīga balta masa.

Ber iekšā riekstu maisījumu un kārtīgi samaisa.

 

Uz pannas pārklātas ar cepampapīru liek apaļas formas no masas.

Liek cepties uz 15-20 min.

Cepumiem ļauj atdzist, lai tie nedaudz sacietē.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.