Sēņu un ziedkāpostu biezeņzupa ar sojas pupiņām

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 25min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Šampinjoni
     500
  • Ziedkāposti Rimi
     400
  • Kartupeļi
     200
  • Puravs
     120
  • Ķiploks
     30
  • Buljons dārzeņu
     300
  • Piens Marge (0,5%)
     300
  • Vīnogu kauliņu eļļa Rimi
     30
  • Sojas pupiņas ICA
     120

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez šampinjonus ķiploku un puravu mazākos gabalos.

Notīri kartupeļus un sagriez.

Atlaidini ziedkāpostus.

Vīnogu kauliņu eļļā apcep puravus ar ķiplokiem.

Pievieno šampinjonus un apcep.

Liec klāt kartupeļus un ziedkāpostus.

Pielej buljonu un pienu.

Liec vārīties uz mērena siltuma līdz visi dārzeņi mīksti.

Samal biezeņzupā un atkārtoti uzkarsē.

Pa to laiku attīri sojas pupiņas un uzsildi verdošā ūdenī.

Pasniedz biezeņzupu ar sojas pupiņās, tā piešķirs zupai kad konsistenci gan patīkamu svaigumu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!