Seviče

  • Sagataves 1h ,  Gatavošana 1h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • jūras asara filejas. Ja nav, tad izmanto jebkuru citu supersvaigu, stingru jūras balto zivi
     300 g
  • citrona sula
     1 gab.
  • laima sula
     1 gab.
  • apelsīna sula
     1 gab.
  • violetie sīpoli, nomizoti
     3 gab.
  • šalotes sīpoli, nomizoti
     3 gab.
  • rupjā jūras sāls
     1 TK
  • svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas
  • pusbuntīte maurloku
     1 gab.
  • pusbuntīte svaiga koriandra
     1 gab.

pasniegšanai

  • saldais kartupelis
     1 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nobaudi eksotisko Čīles tradicionālās virtuves gardumu - īpašā tehnikā marinētu zivi!

Sagriez zivi 1 x 1 cm lielos gabaliņos un apslaki ar citrona un laima sulu.

Sīpolus sagriez ļoti, ļoti plānās pusripiņās un pievieno zivij kopā ar sāli, pipariem, maurlokiem un koriandru. Liec ledusskapī ievilkties uz 15 minūtēm.

Saldo kartupeli novāri ar visu mizu un pasniedz kā piedevu kopā ar seviči.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!