Siltais rudens ogu morss

  • Sagataves 30min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Upeņu sula
     150 ml
  • Dzērvenes
     1 sauja
  • Laims, sagriezts šķēlītēs
     1 gab.
  • Kardamons
     3 gab.
  • Sulīgās dateles Selection by Rimi, kauliņi izņemti
     8 gab.
  • Ūdens
     300 ml

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mmm, lai silti!

Visas sastāvdaļas liec katliņā un uzsildi, lai dateles atdod siltumu un kardamons, laims un dzērvenes savelkas sulā. Pasniedz siltu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!