Siltie kartupeļu salāti

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 35min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Rimi Gardēžu kartupeļi (pēc izvēles)
     900 g
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Rozmarīns
     3 zariņš
  • Sāls
     1 TK
  • Ķiploks
     1 gab.
  • ICA sojas pupiņas
     1 iepakojums
  • Rukolas salāti
     50 g
  • Rukolas mikrosalāti
     1 iepakojums
  • Sakapātas dilles
     1 sauja
  • Mocarellas siers ar samazinātu tauku daudzumu
     1 iepakojums

Mērcei

  • Jogurts
     400 ml
  • Laima sula
     1 ĒK
  • Medus sinepes
     1 ĒK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem.

Atgriez kartupeļu paciņu un iepildi eļļu, pieber sāli, saplucini rozmarīnu, ar naža asmeni saspied ķiploka daiviņas un pievieno.

Maisā sakrati visu un izber cepamtraukā.

Cep 30 -35 minūtes, līdz viegli tos saspiest.

Atkausē un izlobi sojas pupiņas.

Sagatavo mērci un klāj to servējamam traukam apakšā.
 

Liec traukā kartupeļus, rukolas salātus, dilles, sojas pupiņas un saplucinātu Mocarellu.
 

Var pasniegt gan kā pamatēdienu, gan kā piedevu, piemēram, zivs vai putna gaļas ēdienam, tikai bez Mocarellas.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!