Siltie vistas salāti ar sparģeļiem

  • Sagataves 30min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
     2 gab.
  • Ķiploku daiviņas
     2 gab.
  • Sāls, pipari
     pēc garšas
  • Saulē kaltēti tomāti
     100 g
  • Mini sparģeļi
     150 g
  • Sviests cepšanai
     30 g
  • Cukurzirņu pākstis
     100 g
  • Salātu mix
     200 g
  • Dzelteni ķirštomāti
     50 g
  • Sarkanais sīpols
     20 g

Mērcei

  • Olīveļļa
     100 ml
  • Tumšā krēma balzametiķis
     40 ml
  • Citrona sula
     1/2
  • Sāls, pipari
     pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo mērci: visas sastāvdaļas samaisi līdz viendabīgai mērces konsistencei.

 

Vistas fileju sagriez šķēlēs, pārkaisi sāli un piparus, ierīvē ar ķiploku un grilē vai apcep uz pannas, kamēr mīksta.

Sparģeļus un cukurzirņu pākstis nomazgā, pārkaisi ar sāli, cep sviestā vai olīveļļā.

 

Bļodā kārto mazgāto salātu mix, apcepto vistu, sasmalcinātus saulē kaltētus tomātus, apceptos sparģeļus un cukurzirņu pākstis, ķirštomātiņus, un plānās ripiņās sagrieztus sarkanos sīpolus, pārslaki ar eļļas- balzametiķa mērci.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!