Šokolādes braunijs

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 25min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Tumšā šokolāde
     140 g
  • Sviests
     115 g
  • Kakao pulveris
     15 g
  • Cukurs
     200 g
  • Olas (lielas, istabas temperatūrā)
     3 gab.
  • Milti
     95 g
  • Šķīstošā kafija
     1 TK
  • Vaniļas ekstrakts
     1 TK
  • Piena šokolāde (sagriezta gabaliņos)
     125 g
  • Sāls
      šķipsniņa

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 9 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gardākais šokolādes braunijs, kādu esam ēduši! 

Uzsilda krāsni līdz 180°C. Kamēr krāsns silst, iesviesto cepampannu. Pārklāj pannu ar cepampapīr un arī to iesmērē ar sviestu.

Kausē šokolādi un sviestu ūdens peldē. Noņem no uguns, pievieno kakao pūderi un cukuru, kārtīgi samaisa.

Pievieno vaniļas ekstraktu un šķīstošo kafiju, iemaisa kārtīgi ar rokas putojamo slotiņu. Nākamais solis ir olu pievienošana - turpinot maisīt, pievieno pa 1 olai. 

Pievieno miltus, sāli un šokolādes gabaliņus, iemaisa ar lāpstiņu.

Lej mīklu sagatavotā pannā. Izlīdzina un cep 25 minūtes. 

 

Izņem no krāsns, pārkaisa ar sāls pārslām un ļauj atdzist.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Svaigā siera kūka ar rabarberiem

3h 52min • Vidēji grūti

Rabarberu un aveņu sorberts

2h 45min • Vidēji grūti

Panna Cotta

1h 30min • Viegli

Siera kūka

2h 20min • Viegli

Gardēžu svētku kūka

1h 30min • Vidēji grūti

Vēja kūkas

50min • Vidēji grūti
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.