Šokolādes čia sēklu pudiņš

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 6h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Čia pudiņam

  • Dateles
     13 gab.
  • Indijas riekstu piens
     720 ml
  • Indijas rieksti
     100 g
  • Kakao pūderis
     3 ĒK
  • Vaniļas cukurs
     1 TK
  • Sāls
     1,5 TK
  • Kanēlis
     1 TK
  • Čia sēklas
     85 g

Jogurtam

  • Turku vai grieķu jogurts
     500 ml
  • Kļavu sīrups
     85 g
  • Sāls
     šķipsniņa
  • Kanēlis
     šķipsniņa

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Čia pudiņam – blenderī liek dateles, Indijas riekstu pienu, Indijas riekstus, kakao, vaniļas cukuru, sāli un kanēli, blendē līdz vienmērīgai masai,apmēram 1 minūti.

Pārlej bļodā un pievieno čia sēklas.

Pārklāj ar plēvi un liek ledusskapī apmēram uz 6 h.

Turku jogurtam pievieno kļavu sīrupu, sāli un kanēli.

 

Pasniedz, glāzē kārtojot pudiņu un jogurtu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!