Karaliskais šokolādes un bumbieru kēkss

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 45min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Vidēja izmēra burbieri
     4 gab.
  • Tumšā šokolāde (70%)
     150 g
  • Brendijs
     50 ml
  • Sviests (istabas temperatūra)
     120 g
  • Cukurs
     120 g
  • Olas
     4 gab.
  • Mandeļu milti
     100 g
  • Milti
     30 g
  • Cepamais pulveris
     1 TK
  • Sāls
     1 šķipsniņa
  • Pūdercukurs
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsilda krāsni 180 ° C

Ūdens peldē izkausē šokolādi kopā ar brendiju. Ļauj atdzist.

Lielā bļodā uzputo sviestu ar cukuru līdz baltām putām. Pa vienai pievieno olas un puto, līdz kārtīgi samaisās. Pievieno šokolādes masu, mandeļu miltus, miltus, cepamo pulveri un sāli. Ar mixeri kārtīgi visu samaisa.
 

Lej mīklu taisnstūra pannā (noeļļotu). Ievieto bumbierus dziļi mīklā.

Cep apmēram 40-45 minūtes, līdz koka iesmiņam nelīp klāt mīkla. Ļauj atdzist pannā 15- 20 min, līdz izņem no pannas. Apber ar pūdercukuru

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.