Šokolādes un mandarīnu braunijs

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 40min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • sviests
     110 g
  • tumšā šokolāde
     60 g
  • olas
     2 gab.
  • cukurs
     100 g
  • kviešu milti
     65 g
  • mandeļu milti
     30 g
  • kanēlis
     1/2 TK
  • dažādi rieksti
     75 g
  • saldais krējums
     100 g
  • maskarpones siers
     65 g
  • mandarīnu ievārījums
     6 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tumšo šokolādi kausē ūdens peldē kopā ar sviestu.

Vienlaikus puto olas ar cukuru līdz gaisīgai konsistencei.

Kad olas saputotas, pievieno abu veidu miltus un izkausēto šokolādi, samaisi, līdz iegūta viendabīga masa, pievieno sasmalcinātus riekstus.

Lej ietaukotās formās, cep iepriekš sakarsētā krāsnī 170 grādos aptuveni 20 min.

Atdzesē.

Pasniedzot dekorē ar saputotu maskarpones sieru ar saldo krējumu un mandarīnu ievārījumu.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Kārtainā krēma kūka

1h 10min • Vidēji grūti

Vegāniskais Creme brulee

20min • Vidēji grūti

Fudge

2h 20min • Viegli

Mandeļu cepumi

45min • Viegli

Ķirbju sēklu rulete ar ogām

35min • Vidēji grūti