Spinātu salāti ar kraukšķīgo bekonu un mandarīniem

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Bekons
     250 g
  • Spināti
     70 g
  • Mandarīni
     2 g
  • Sarkanā paprika
     1 gab.
  • Granātābols
     1 gab.

Mērcei

  • Laims
     1 gab.
  • Mango
     1/2 gab.
  • Olīveļļa
     30 ml

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cepeškrāsnī vai uz pannas apcep bekonu, līdz tas kļuvis kraukšķīgs. 

Izveido mērci: mango mīkstumu sablenderē kopā ar laima sulu un olīveļļu. 

Gatavo salātus – jauc spinātus, paprikas gabaliņus un mandarīnu šķēlītes. 

Pievieno kraukšķīgo bekonu. 

Pasniedzot pārber ar granātābola sēklām un pārlej ar mango mērci.
 

Ieteikums: Lai atdalītu granātābola sēkliņas, augli pārgriez uz pusēm, pārgriezto pusi pavērs pret bļodu. Sitot pa granātābola mizu ar karoti, izbirdini sēkliņas bļodā.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!