Sulīgā palija sāls garozā

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 45min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Palija
     700-800 g
  • Sāls
     1 kg
  • Olas baltums
     3 gab.
  • Sviests
     2 ĒK
  • Timiāna zariņš
     2 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sāls garoza, cepot ēdienu cepeškrāsnī, palīdz saglabāt tā sulīgumu. Izmēģini!

Sakarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu.

Olas baltumus sajauc ar sāli.

1/3 sāls masas izber uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.

Pa virsu liec palijas, katrai vēderā liec 1 ēd.k. sviesta un 1 timiāna zariņu.

Pārklāj ar atlikušo sāls masu un liec cepeškrāsnī cepties uz 45 minūtēm.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!