Svaigā siera kūka ar rabarberiem

  • Sagataves 3h 30min ,  Gatavošana 22min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas pamatnei

  • Olas
     2 gab.
  • Baltais cukurs
     2 ĒK
  • Kviešu milti
     2 ĒK

Sastāvdaļas siera masai

  • Filadelfijas siers
     2 paciņas
  • Jogurts bez piedevām
     300
  • Rabarberu biezenis
     200
  • Cukurs
     pēc garšas
  • Želatīns
     10-12

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem, ietauko kūkas formu. 

Izmanto formu ar 18-21 cm diametru.

Puto olas ar cukuru līdz gaisīgai konsistencei. Iecilā izsijātus miltus un lej formā.

Cep līdz gatavībai 18-22 minūtes. Atdzesē.

Saputo Filadelfijas sieru ar jogurtu.

Aukstā rabarberu biezenī iejauc želatīnu un ļauj uzbriest 5 minūtes.

Tad sakarsē to, līdz želatīns izkūst.

Pievieno to siera masai un sajauc.

 

Lej formā un liec ledusskapī sastingt vismaz uz 3 stundām.

Dekorē pēc patikas ar svaigām ogām vai viegli apvārītiem rabarberiem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.