Svaigi un grilēti rudens dārzeņi

  • Sagataves 1h ,  Gatavošana 1h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • baklažāns
     1 g
  • Pak Choi
     1 gab.
  • cukīni
     1 gab.
  • olīveļļa cepšanai un salsai
     
  • violetie kartupeļi
     4 gab.
  • kālis
     1 gab.
  • saldais pipars
     1 gab.
  • ābols
     1 gab.
  • tomāti
     2 gab.
  • bunte pētersīļu
     1 gab.
  • citrona sula
     1 gab.
  • tomātu pastas
     1 TK
  • graudaino Dižonas sinepju
     1 TK
  • saldā krējuma
     75 ml
  • Parmigiano-Reggiano siera
     70 g
  • jūras sāls
      pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sātīga recepte veģetāriešiem!

Baklažānu, Pak Choi un cukīni pārsmērē ar olīveļļu, uzber sāli, piparus un cep uz iepriekš uzkarsēta grila. Paralēli novāri kartupeļus, līdz tie ir gatavi.

Salsai apcep saldo piparu un smalki sagriez. Smalki sagriez arī ābolu un tomātus. Sakapā pētersīļus. Visu sajauc ar sāli, pipariem, olīveļļu un citronu sulu.

Mazā katliņā liec tomātu pastu, sinepes, saldo krējumu, samaisi un noreducē līdz mērces konsistencei.

Sieru salauz mazākos gabalos. Kārto visu uz šķīvja un pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.