Svētku rupjmaizes kārtojums

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Rupjmaizes rīvmaize
     200 g
  • Brūnais cukurs
     100 g
  • Malts kanēlis
     1 TK
  • Saldais krējums
     500 ml
  • Dzērveņu zapte
     300 g
  • Cukurs
      pēc garšas
  • Sarīvēta tumšā šokolāde
     100 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz lēnas uguns pannā apgrauzdē rīvmaizi ar brūno cukuru un maltu kanēli.

Lej bļodā saldo krējumu, pievieno ēdamkaroti cukura (ja vēlies saldāku, pieliec klāt vēl cukuru) un puto, līdz izveidojas stingrs putukrējums. 

Saldo kārto pa slāņiem - rīvmaize, zapte, putukrējums. 

Dekorē ar ar dzērvenēm un sarīvētu tumšo šokolādi.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes

Ābolmaizītes

2h 55min • Vidēji grūti

Tiramisu siera kūka

12h 45min • Vidēji grūti

Baklava

1h 5min • Vidēji grūti