Sviestā sautētas jūras veltes

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 12min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Jūras veltes (atlaidinātas)
     200 g
  • Tīģergarneles
     20 gab.
  • Sviests
     50 g
  • Saulē kaltētu tomātu filejas
     6 gab.
  • Selection by Rimi spāņu garšvielas (maltas)
     1 TK
  • Spināti
     60 g
  • Sauss baltvīns
     50 ml
  • Bagete
     1 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pārgriez bageti uz pusēm un tad vēl arī šķērsām uz pusēm.

Liec cepeškrāsnī 200 grādos apgrauzdēties, līdz tā kļūst kraukšķīga un zeltaina.

 

Karsē pannu ar sviestu un liec cept garneles. 

Pievieno saulē kaltētos tomātus, sagrieztus mazākos gabalos. 

Pievieno jūras kokteili un baltvīnu. 

Sautē maisot 1 minūti. 

Pieliec spinātus. 

Pasniedz uz bagetēm.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!