Tagliatelle ar liellopa gaļu un Parmas sieru

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 2h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Svaiga tagliatelle pasta
     400 g
  • Liellopa gaļas lāpstiņas
     200 g
  • Selerijas saknes, sagrieztas kubiņos
     60 g
  • Burkāns, sagriezts kubiņos
     1 gab.
  • Sīpols, sagriezts
     1 gab.
  • I Love Eco tomātu biezenis
     100 ml
  • Olīveļļa cepšanai
     30 ml
  • Rozmarīns
     1 zariņš
  • Tumšais balzamiko etiķis
     25 ml
  • Liellopa gaļas buljons
     300 ml

Pasniegšanai

  • Parmas siers, šķēlēs rīvēts
     pēc garšas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā lej eļļu un liec nelielos gabalos sagrieztu gaļu, pievieno dārzeņus un garšaugus un mazliet apcep.

Tad pievieno balzamiko, tomātu biezeni un buljonu, samaisi un liec virsū vāku.

Uz vidējas liesmas vāri 2 stundas, līdz gaļa sāk jukt pa šķiedrām.

Pagatavo tagliatelle. 

Gaļu viegli saspaidi un sajauc ar novārīto pastu. 

Servē šķīvjos, pārkaisot ar sieru.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!