Tako ar cūkgaļu

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļa (kakla karbonāde)
     400 g
  • Selection by Rimi Meksikas garšvielas
     5 g
  • Selection by Rimi citronu olīveļļa
     4 ĒK
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Ābolu etiķis
     100 ml
  • Oregano (raudene)
     1 TK
  • Skābais krējums
     100 g
  • I Love Eco kviešu tortiljas
     4 gab.
  • Svaigs koriands
     1 pušķītis
  • Laims šķēlītēs
     1 gab.
  • Santa Maria BBQ Chipotle mērce
     pasniegšanai

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez gaļu palielos kubiņos (apmēram īkšķa biezumā), pievieno garšvielu maisījumu. 

Uz pannas stipri uzkarsē 4 karotes olīveļļas un tajā apcep sagriezto gaļu, līdz tā kļūst brūna. 

Bļodā sagriez sīpolus plānās ripiņās, aplej ar ābolu etiķi, pievieno oregano un samaisi. 

Atsevišķā pannā uzsildi tortiljas, kuras pildi ar iepriekš sagatavoto gaļu un marinētajiem sīpoliem. 

Pasniedz ar skābo krējumu, BBQ mērci, koriandru un laima šķēlītēm.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!