Tapas. Ar čorizo desu pildītas un bekonā ietītas dateles

  • Sagataves 1h ,  Gatavošana 1h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • paciņa dateļu bez kauliņiem
     1 gab.
  • sagriezta čorizo desa šķēlītēs
     30 gab.
  • iepakojums bekona, sagriezts šķēlēs
     1 gab.
  • koka irbulīši vai zobu bakstāmie kociņi
     

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gardas spāņu uzkodas.

Uzkarsē krāsni grila režīmā.

Ņem dateli (ja dateles ir ar kauliņiem, tie jāizņem), pildi ar sagrieztiem čorizo desas gabaliņiem vai, ja desa ir šķēlēs, pārloki šķēli divreiz un ieliec datelē.

Ietin dateli 10 cm garā bekona strēmelē un nostiprini ar irbulīti.

Tāpat pagatavo pārējās dateles un izkārto cepamajā pannā.

Liec dateles krāsnī tuvāk krāsns augšdaļai un cep, līdz bekons kļūst kraukšķīgs.

Pasniedz siltas.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!