Teļa gaļas harčo

  • Sagataves 40min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Teļa šķiņķis ar kaulu
     700 g
  • Sīpols, nomizots
     1 gab.
  • Liellopa, jēra vai teļa gaļas buljona
     1,5 L
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Sarkanā paprika, sagriezta mazos gabalos
     2 gab.
  • Ķiploka daiviņas, nomizotas
     4-5 gab.
  • Rīsi
     80 g
  • Tomātu pasta
     2 ĒK
  • Tomāti vai konservēti tomāti savā sulā
     400 g
  • Hmelisuneli garšviela
     1,5 TK
  • Kinza, pētersīļi, selerijas zaļumi
     1 buntīte

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šķiņķi ar kaulu un veselu sīpolu vāri buljonā, līdz gaļa atdalās no kaula. Nosmel putas.

Izņem gaļu no buljona un sagriez mazākos gabalos.

Pannā sakarsētā eļļā apcep sagrieztās paprikas gabaliņus, ķiplokus un rīsus. Pievieno tomātu pastu, tomātus un garšvielas.

Pannas saturu pievieno buljonam, pievieno arī gaļu un turpini vārīt vēl vismaz 20 minūtes.

Zupu noņem no uguns un ļauj tai savilkties. Pasniedz ar sakapātiem zaļumiem.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.