Tomātu mērcē sautēts jūras asaris

  • Sagataves 1h ,  Gatavošana 1h
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • jūras asari
     3 gab.
  • sāls
     3 šķipsna
  • pipari
     1 šķipsna
  • olīveļļa
     3 TK
  • tomātu mērce
     0.5 L

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Zivij noņem zvīņas un to iztīra.

Ieslīpi iegriež zivij sānus (tad labāk iesūksies garšvielas un mērce). Virsū ber sāli un piparus. Zivi apslaka ar olīveļļu un liek cepešpannā, kurā ielieta svaigo tomātu mērce. Cepešpannu ievieto iepriekš uzkarsētā krāsnī 210 grādu temperatūrā un cep 15 minūtes.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.