Tomātu sautējums ar kazas sieru

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Tomāti
     700 g
  • Šalotes sīpoli
     2 gab.
  • Ķiploka daiviņas
     2 gab.
  • Čili
     1/2 gab.
  • Olīveļļa
     3 ĒK
  • Sarkanvīna etiķis
     20 ml
  • Brūnais cukurs
     1 TK
  • Sāls
     1/2 TK
  • Svaigi malti pipari
     1/2 TK
  • Marinētu kaperu ziedi
     1 ĒK
  • Pētersīļu kāti
     2 gab.
  • Piparmētras kāti
     2 gab.
  • Kazas siers
     50 g

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez smalki sīpolus un ķiploku un sautē olīveļļā 1 minūti.

Pievieno lielos gabalos sagrieztus tomātus. 

Pievieno sakapātu čili, etiķi, cukuru, sāli un piparus. 

Sautē visu 3–6 minūtes, lai tomāti pārāk neizjūk. 

Pieber sakapātus zaļumus, kaperus un pasniedz, pārkaisot ar drupinātu kazas sieru.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!