Tortiļas ar plucinātu liellopa gaļu

  • Sagataves 20min ,  Gatavošana 3h 20min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas liellopa gaļai

  • Fasēts liellopa šķiņķis bez kaula
     800 g
  • Rimi adžika
     1 ĒK
  • Liellopa buljons (vai ūdens ar buljona kubiņu)
     300 ml
  • Kumīna sēklas
     1 TK
  • Ķiploka galviņa
     1 gab.
  • Rimi tomātu pasta
     2 ĒK
  • Ābolu etiķis
     1 ĒK

Sastāvdaļas tortiļām

  • Kukurūzas tortiļas
     6-8 gab.
  • Avokado, nomizoti, iztīrīti, sagriezti strēmelēs
     3 gab.
  • I love eco konservētas melnās pupiņas
     1 gab.
  • Rimi konservēta kukurūza
     140 g
  • Sula no laima
     1 gab.
  • Zaļumi vai krešu (pēc izvēles)
     2 saujas

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maltīte, ko ideāli gatavot brīvdienās - kamēr gaļa cepas, var ieritināties segā un palasīt grāmatu, malkojot tēju.

Liellopa šķiņķi liec katlā, pievieno pārējās gaļai paredzētās sastāvdaļas un sautē 3h. Ja gatavo WMF augstspiediena katlā, tad vienkārši uzliec vāku un gatavo vismaz 1 h un 30 minūtes. Vēl viens variants ir likt gaļu čuguna katlā ar vāku vai cepešu traukā ar vāku vai pārklātu ar foliju un gatavot krāsnī 170 grādos 2 h un 45 minūtes.

Kad gaļa ir gatava, to viegli saplucini un atstāj marinādes sulā, lai sulīga.

Gatavo tortiļas. Sakarsētā pannā bez taukvielām uzsildi tortiļas un apcep no abām pusēm 5 sekundes.

Pildi tortiļās gaļu un pārējās receptē norādītās sastāvdaļas. Pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.