Trīs marinādes gaļai

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Kefīra marināde

  • cūkgaļas šķiņķis
     1 kg
  • kefīrs
     0,5 L
  • laima sula
     1 gab.
  • citrona sula
     1 gab.
  • pētersīļi
     1 buntīte
  • piparmētras
     1 buntīte
  • olīveļļa
     1 ĒK

Pikantā marināde

  • cūkgaļas šķiņķis
     1
  • ingvera pulveris
     1 ĒK
  • čili pulveris
     0,5 ĒK
  • paprikas pulveris
     1 ĒK
  • malts koriandrs
     1 ĒK
  • melno graudu pipars
     1 ĒK
  • sāls
     1 ĒK
  • cukurs
     1 ĒK

Marināde vistai

  • vistas fileja
     400 g
  • citrona sula
     1 gab.
  • tumšās sojas mērce
     1 ĒK
  • medus
     1 TK
  • rīvēts ingvers
     1 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Samaisi visas sastāvdaļas bļodā un pievieno gaļu. Vistai jāļauj iemarinēties vismaz 20 minūtes, bet cūkgaļai nepieciešamas vismaz 4 stundas vēsumā.

Dur uz iesma tā, lai gaļas gabali blīvi sakļautos, – tad tie būs sulīgāki.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes