Trīs marinādes gaļai

  • Sagataves 5min ,  Gatavošana 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Kefīra marināde

  • Cūkgaļas šķiņķis
     1 kg
  • Kefīrs
     0,5 L
  • Laima sula
     1 gab.
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Pētersīļi
     1 buntīte
  • Piparmētras
     1 buntīte
  • Olīveļļa
     1 ĒK

Pikantā marināde

  • Cūkgaļas šķiņķis
     1 kg
  • Ingvera pulveris
     1 ĒK
  • Čili pulveris
     0,5 ĒK
  • Paprikas pulveris
     1 ĒK
  • Malts koriandrs
     1 ĒK
  • Melno graudu pipari
     1 ĒK
  • Sāls
     1 ĒK
  • Cukurs
     1 ĒK

Marināde vistai

  • Vistas fileja
     400 g
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Tumšās sojas mērce
     1 ĒK
  • Medus
     1 TK
  • Rīvēts ingvers
     1 TK

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Samaisi visas sastāvdaļas bļodā un pievieno gaļu. Vistai jāļauj iemarinēties vismaz 20 minūtes, bet cūkgaļai nepieciešamas vismaz 4 stundas vēsumā.

Dur uz iesma tā, lai gaļas gabali blīvi sakļautos, – tad tie būs sulīgāki.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Saistītās receptes