Truša gaļas sautējums

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 45min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Truša gaļa
     500 g
  • Burkāni
     2 gab.
  • Kartupeļi
     5 gab.
  • Zaļie zirnīši
     100 g
  • Brūnie šampinjoni
     150 g
  • Sviests
     50 g
  • Rapšu eļļa
     40 ml
  • Buljons (truša, vistas vai liellopa)
     1 l
  • Pētersīļi
     1 pušķītis

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nomizo dārzeņus un sagriez vienāda lieluma gabalos. 

Katlā karsē eļļu ar sviestu, pievieno burkānus un truša gaļu un sautē, līdz tie ir karamelizējušies, pievieno 1 sagrieztu kartupeli, tas pārvāroties iebiezinās sautējumu. 

Tad pielej buljonu un vāri vēl 20 minūtes. 

Pievieno pārējos kartupeļus, zirnīšus un šampinjonus. 

Turpini sautēt vēl 15 minūtes. 

Pieber smalki sakapātus pētersīļus un pasniedz.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas.